Hovedprosesjonen:

Å gå i tog på 17.mai er en tradisjon og det kan være ekstra kjekt for speidergruppen å gå sammen på 17.mai. Kunne din gruppe tenke seg å gå i tog på 17.mai så er det mulig å melde seg på Hovedprosesjonen.

Grupper som skal delta i toget registrer seg på nettsiden til 17.mai-komiteen. Gruppene møter som vanlig ved Grieghallen kl. 10:00, men vil få egen tilbakemeling fra 17.mai-komiteens kolonnefører etter påmelding. Speidere og ledere stiller i korrekt speiderdrakt, og 17.mai-komiteen oppfordrer til fantasifulle innslag i prosesjonen. Flere grupper har tidligere vunnet premie for beste innslag.  

Påmeldingskjema for hovedprosesjonen

Flaggtoget:

Kunne du tenke deg å representere Bjørgvin krets KFUK -KFUM speideren på 17.mai? Da kan du få bære flagg i falggborgen fremst i toget. Dette er en stor ære og veldig kjekt å være med på. Kunne du tenke deg dette eller kjenner noen som har lyst, send en melding til Bjorgin@kmspeider.no.

Flaggbærer og avløser møter med norsk flagg (speiderflagg) i Christies gate kl 10.15 og melder seg for representant i 17. mai-komiteen.  Flaggbærerne går foran politikorpset. Flaggbærerne er speidernes gallionsfigurer i Flaggtoget, og det er derfor viktig at de bærer korrekt speiderdrakt.

Du kan også lese alt om 17. mai feiringen i Bergen, på deres nettsider her.

Påmelding til andre tog i forbindelse med 17.mai feiring.