Dette arrangementet er for dem født i '03-'05

Innhold på kurset

Pefftivalen er et nytt arrangement for deg som går på ungdomsskolen. Som deltaker på Pefftivalen møter du speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og økter i lederskap, samarbeid, kristen tro, samfunnsengasjement og friluftsliv. Lørdag kveld blir det i tillegg en stor konsert.

Pefftivalen vil gi deg mye inspirasjon og idéer for videre arbeid i den lokale speidergruppen og i forbundet.

Pefftivalen er en utendørsfestival og overnatting skjer i telt. 

Reise

Det blir arrangert fellestransport fra Gardermoen til og fra Nordtangen. Bussen går 18:00 på fredag og ankommer flyplassen 15:00 på søndag. 

Deltakeravgift og Frifondstøtte

Prisen på Pefftival er 500 kr per deltaker. Reise er ikke inkludert i prisen. Deltakeravgiften betales til 3000.16.88487 og merkes med «navn» og «Pefftival». Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifondstøtte, vil 50% av deltakeravgiften, og opptil 50% av reiseutgiftene, bli refundert. Husk å søke Frifondstøtte og reisestøtte innen 1.oktober 2018.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med teamleder Emma Bodman, emma@kmspeider.no og 404 86 233 hvis du har spørsmål om festivalen.

Påmelding til pefftival gjør du på kmspeider.no