Dette kurset er for dem født i '02-'93. 

Innhold på kurset

I november blir det roverball arrangert av Agder krets! Det blir ei sosial helg fylt med kjekke aktiviteter. Høydepunktet blir knakende god festmiddag og eksepsjonell dans i finstasen! Dette er definitivt noe som må oppleves! Program og pakkeliste kommer senere. 

Reise

Adressen til kirka er: Vågsbygd Menighet, Nordre Hovedgårdsvei 19, 4620 Kristiansand. Kjevik flyplass er den nærmeste flyplassen, derfra går det flybusser til Kristiansand. Fra Kristiansand bussterminal går det mange busser til Vågsbygd. Det er også gode togmuligheter til Kristiansand. Bussterminal og togstasjon er samme sted. 

Deltakeravgift og Frifondstøtte

Prisen på roverball er 390 kr per deltaker. Reise er ikke inkludert i prisen. Deltakeravgiften betales til 3000.16.88487 og merkes med «navn» og «roverball». 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med arrangementsleder Ragnhild Wirak på e-post eller på telefon: 948 11 989 hvis du har spørsmål om arrangementet. 

 

Jeg synes roverballet var kjempegøy og har lært å danse mer swing. Jeg vil oppfordre andre til å delta på dette arrangementet for å treffe gamle og nye venner og danse og ha et godt fellesskap. Hilde 18 år, deltaker roverball 2017.

Påmeling gjør du på forbundet sine sider!