checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018
  • LIV KURS

KFUK - KFUM BJØRGVIN arrangerer ulike LIV - kurs som alle speidere i videregående alder kan delta på.

• Bli med å lage kretsleir 2020! :D

Er du interessert i å være med å lage kretsleir 2020? Enten du er interessert i mat, aktivitet eller sanitet, det vil være en plass til deg i kretsleirstaben 2020. Meld din interesse i skjemaet under.

• Støtt oss med din grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bjørgvin krets KM speider!

• Vervemerke

For å engasjere speiderne til å ta med en venn eller to på speidermøte, har kretsstyre laget et vervemerke. Merket kan deles ut til speidere som er flink å rekruttere nye speider til gruppe.

Design og utvikling: CoreTrek AS