Hva er Klimakampen?

Klimakampen er navnet på årets Hemmelig oppdrag! I år er det fokus på temaer innenfor klima og miljø, og gjennom å løse oppdraget vil dere få kunnskap til å bidra i kampen for klimaet. Hemmelig oppdrag er et oppdrag som gjøres sammen i patruljen eller ved å lage grupper på to til sju speidere. Det tar omtrent to timer å løse oppdraget og dere kan for eksempel løse det på en haik eller et vanlig speidermøte i løpet av høsten.

Løsningen må sendes inn innen 30. november.

Klimakampen vil ikke kreve noen form for organisering av ledere eller foreldre. Dere vil få tilsendt matriell, utover det trengs ikke noe mer utstyr enn skrivesaker. Ledere som ønsker mer informasjon om innholdet i oppdraget kan ta kontakt med forbundskontoret for mer informasjon. 

Påmelding

Oppdraget Klimakampen kan bestilles så langt opplaget rekker. 

Registrer dere på forbundets sider for å bestille matriell til Klimakampen. I oppdraget kommer dere til å få bruk for logisk tenkning, samarbeid og fantasi, og dere vil lære mer om klima- og miljøutfordringer. 

Det er gratis å delta på Klimakampen.

Merker og premier

Alle som deltar får Klimakampen-merke. Vi vil trekke tre patruljer som vinner premier fra Speiderbutikken. Alt dere må gjøre er å fullføre oppdraget og sende inn løsningen innen 30. november.