Innkalling til årsmøte 2021
Søndag 7. mars

Last ned:

Når: Årsmøtet starter kl 12:00 i Google Meet (Husk å logge på i god tid før møte)

Hvor: Google Meet

For hvem: Alle medlemmer som har lyst til å vite hva som skjer i kretsen, og som vil være med på å bestemme hva som skal skje videre.

Stemmerett: Hver gruppe har en stemme for gruppeleder og en stemme pr. påbegynte 10 medlemmer. Du kan også møte som observatør om du ikke har stemmerett.

Påmelding: Senest 01. mars via skjema. Vi har påmelding pga. utsending av link til møte. Det er viktig at alle som skal delta melder seg på! Påmeldingen er nå steng, ta kontak til Bjorgvin@kmspeider.no om du ikke fikk meldt deg på innen fristen.

Hvordan deltar jeg via Google Meet: For å delta digitalt over Google Meet trenger du en mobil, nettbrett eller en PC. Vi anbefaler bruk av PC. Du må også ha en konto tilknyttet Google, enten en Google-/Gmail-konto eller et domene tilknyttet G suite (for eksempel @kmspeider.no) for å delta. Deltar du via en PC åpner du møtet i en nettleser. Det er mulig å komme inn i møtet i nettleseren uten Google-konto, men mange funksjoner vil ikke fungere, som inndeling i grupperom. Du må derfor logge inn med en Google-konto.

Deltar du via mobil eller nettbrett må du laste ned appen Google Meet, og logge inn med en Google-konto. Du kan laste ned Google Meet i App Store (iOS) eller Google Play (Android).

Hvordan logger jeg inn i Google Meet i nettleseren på PC?
Gå inn på møtelenken du har fått tilsendt. Er du ikke logget inn får du opp en linje der du kan skrive inn navnet ditt før du går inn på møte. Trykk oppe i høyre hjørne på "Logg på" for å logge inn. Er du logget inn er det en sirkel i høyre hjørne der e-posten står ved siden av, og du har ikke mulighet til å skrive inn navnet ditt.

Navnet du har registrert på kontoen din, er det navnet som vil vises i Meet-samtalen. Det er viktig at du bruker ditt eget fulle navn når du delta på møtet slik at det er mulig å ha oversikt over hvem som deltar på møtet.

Hvordan oppretter jeg en Google-konto?
Det kan du enkelt gjøre på gmail.com, trykk på "Opprett en konto" og følg trinnene.

Hvordan bruker jeg GoPlenum: Voteringssystemet på årsmøte 2021 er GoPlenum. For å delta trenger du en mobil, nettbrett eller en PC. Uken før arrangementsstart vil du få tilsendt en SMS med registreringskode som gjør at du kan registrere deg som bruker i GoPlenum. Det vil bli gitt opplæring i GoPlenum før arrangementet starter.

Se hvordan du bruker GoPlenum her. Mer informasjon om GoPlenum kommer.

Møtekultur:

• Alle har mikrofonen av når de ikke snakker.
  • Ikke prat før du har fått ordet av ordstyrer.
  • Ha på kameraet, spesielt når du snakker.
  • Presenter deg med navn og gruppe før du snakker.
  • Chatten på Google Meet skal kun brukes dersom du ville ropt noe ut i salen, for eksempel "Vi får ikke stemt" under en votering. Ønsker du ordet kan du tegne deg inne i GoPlenum.

Vel møtt!

Toppbilde: Kine Nyhammer

Alle påmedlinger til Bjørgvin krets arrangementer er binende, og du godkjenner vår retningslinjer ved påmelding.