Innkalling til årsmøte 2019

Søndag 03. mars i Skjold kirke

Søndag 03. mars er det årsmøte for Bjørgvin krets av Norges KFUK-KFUM-speidere. Vi tar sikte på å ha en innholdsrik dag hvor vi på forskjellige måter jobber med å forme kretsens arbeid fremover.

Når: Årsmøtet starter kl 13.00. Gudstjeneste kl 11.00

Hvor: Skjold Kirke

For hvem: Alle medlemmer som har lyst til å vite hva som skjer i kretsen, og som vil være med på å bestemme hva som skal skje videre.

Stemmerett: Hver gruppe har en stemme for gruppeleder og en stemme pr. påbegynte 10 medlemmer. Du kan også møte som observatør om du ikke har stemmerett.

Antrekk: Speiderskjorte.

Påmelding: Senest 28. Februar via skjema. Vi har påmelding pga middagsbestilling.

Pris: GRATIS for alle som deltar, men Kretsstyre oppfordrer alle som har mulighet til å donere et bidrag til kretsen. Dette kan man gjøre på Årsmøte eller før via vipps: 98999 (Merk med Årsmøte 2019)

Mat: Middag (med vegetaralternativ). Kaffe, te, sjokolade, frukt og kaker mellom slagene.

Last ned innkaldingen her.  (kommer)

Last ned Saksliste her. (kommer)

Last ned sakspapirene til Årsmøte her. (kommer)

Last ned vedlaegg Revisjonsberetning for 2018 (kommer)

Vel møtt!

Kretsstyret v/ kretssekretær

Kine Nyhammer

bjorgvin@kmspeider.no

tlf 46 76 92 94

Toppbilde: Kine Nyhammer

Alle påmedlinger til Bjørgvin krets arrangementer er binende, og du godkjenner vår retningslinjer ved påmelding.