KRETSLEIR

Da er påmeldingen åpnet i hypersys. Det er dessverre ikke mulig å meldt på hele gruppen i hypersys, man må meldte på hver deltager en av gangen. Ledere som reiser som ledere for gruppen (1 pr gruppe + 1pr 10 speidere) må skrive i kommentarfeltet i påmeldingen at de skal ha lederpris, da det ikke finnes en egen kategori for leder under leripåmeldingen. Vi gleder oss veldig til leir, og håper så mange som mulig bli med oss. Er du ikke medlem av KFUK - KFUM speiderne, og ikke har en egen bruker i hypersys, kan du bruke denne linke til å melde seg på.

Pris ved påmelding:

Ordinær: 2500 kr

2. familiemedlem: 2150 kr

3. familiemedlem: 1850 kr

Barn 4-9 år: 1000 kr

Barn 0-3 år: Gratis

Makspris Familie: 6500 kr

Ledere: 1500 kr (1 pr gruppe + 1pr 10 speidere)

Maur: 1500 kr

Stabsmedlemmer: 1250 kr

Påmelding åpner 1.desember og stenger 1.mars. Ved påmelding etter frist vil det

forekomme et tillegg på 300kr. Endelig påmeldingsfrist blir gitt ved et senere

tidspunkt.

Økonomi skal ikke være et hinder for å være med på arrangement i Norges KFUKKFUM

speiderne. KFUK-KFUM speideren har opprettet et deltakerfond for å gi støtte

til dem som måtte trenge det. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din

leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din. Mer informasjon finner du her.

Ønsker du å bidra på leir enten med forslag til aktiviteter, igjennom stabs- eller

mauroppgaver. Ta kontakt igjennom skjemaet her.