logo_watermark_futura2018checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018logo_horisontal_futura2018

Patruljeførerting

8. 10.
Mars
2019

Patruljeførerting

Vil du lære om aktuelle saker for KFUK-KFUM-speiderne og om hvordan du kan debattere disse sakene? Vil du være med på å påvirke organisasjonen vår? Vil du vite hvilke saker som blir tatt opp på Landsting i 2019? Vil du bli engasjert? Bli med på Patruljeførerting!!
  • Vandrere
Nordtangen
1300,-
Påmeldingsfrist 17.februar

Dette arrangementet er åpent for alle speidere født i '05-'03. 

Vil du lære om aktuelle saker for KFUK-KFUM-speiderne og om hvordan du kan debattere disse? Vil du finne ut hvordan du kan være med på å påvirke organisasjonen vår? Vil du bli engasjert? Bli med på patruljeførerting!

På patruljeførerting (PF-ting) lærer du om organisasjonsarbeid og hvordan du kan delta i organisasjonsdemokratiet. Deltakerne på tinget velger også fire representanter som får dra på landsting 5.-7.april 2019. Disse representantene vil få stemme-, forslags- og talerett som ordinære delegater på landsting og får muligheten til å tale patruljeførernes sak. 

På PF-ting skal vi diskutere og debattere aktuelle saker for aldersgruppen og for organisasjonen. Helgen vil også inneholde inspirasjon til det lokale speiderarbeidet og samfunnsengasjement, lokalt og internasjonalt. Det vil også bli mye sosialt og du vil bli kjent med speidere fra hele Norge. 

Hver krets kan sende to representanter som skal være valgt av kretsen, gjerne gjennom kretsens ungdomsting/patruljeførerting eller på et årsmøte. 

Dagen etter påmeldingsfristen vil påmeldte deltakere få tilsendt deltakerbrev på e-post. Sakspapirer vil også bli sendt ut to uker før tinget. Alle deltakere vil få en printet versjon av sakspapirene på PF-ting. 

Det vil bli satt opp transport tur/retur fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Bussen går 18:00 på fredag og ankommer flyplassen 15:00 på søndag. 

Prisen på ungdomsting er 1300 kr per deltaker. Reise er ikke inkludert i prisen, så hvis du skal delta på fellesbussen fra Gardermoen betaler du 300 kr sammen med deltakeravgiften. Merk innbetalingen med «navn» og «PF-ting 2019» og evt. «fellesreise». Deltakeravgiften betales til 3000.16.88487. 

Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifond-støtte, vil 50% av deltakeravgiften og opptil 50% av reiseutgiftene bli refundert. Husk å søke Frifond-støtte og reisestøtte innen 1.mai. 

Påmeling finner du her.

Toppbilde: Veronica Nysted Montgomery

 

Kine Nyhammer
  • Del på:
  • Design og utvikling: CoreTrek AS