Forside
Program
Praktisk informasjon
Påmelding

Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops. På kveldene blir det fete konserter og leirbål.

På Pefftival reiser du sammen med de andre speiderne i gruppa di UTEN LEDERE! Dere bor sammen i egne telt, spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt og koser dere masse sammen! Kanskje kan dere planlegge å bo sammen med noen dere møtte på Pefftival i fjor eller noen fra nabogruppa?

Årets tema kommer senere. Øktene vil ha fokus på temaet. Det blir en actionfylt helg med høyt tempo og minnerike opplevelser!

Pefftival avholdes på Nordtangen speidersenter i Gran kommune. Kommer du langveis fra er det letteste enten å fly til Gardermoen og bli med på fellestransporten herfra eller å ta tog fra Oslo S. Er det nok deltagere som kommer med tog, settes opp et eget stopp på speidersenterets helt egne perrong. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert. 

Påmeldingen åpner senere.

Ved spørsmål kan du kontakte post@kmspeider.no