Du finner ett nytt oppdrag på forbundet sine nettsiden hver mandag klokka 07:00, helt frem til 10. august. Se sidemenyen for ukas oppdrag. Er du på mobil? Trykk på menyknappen for å se oppdragene. Når du klikker deg inn på ukas oppdrag, finner du også link til ukas svarskjema. NB! Går du inn på et oppdrag som ikke er publisert ennå, kommer du til en blank side. Oppdraget kommer klokka 07:00 samme datoen som det står i menyfeltet.  

Bli med på Sommeroppdraget!

Alle kan bli med på Sommeroppdraget og det krever ingen påmelding. Hver uke publiseres ett nytt oppdrag, som inneholder en ny aktivitet. Når du har gjennomført aktiviteten sender du inn ditt bidrag, som bilde eller video via et skjema. Når du sender inn bevis på at aktiviteten er gjennomført, får du "ukas ord". Jo flere ord du samler, jo større er sjansen for å vinne hovedpremien!

Vinn premier

Delta på sommeroppdraget og bli med på trekningen av flotte premier! Hver uke trekker vi 5 vinnere av Speiderhåndboka og vinnere av hengekøyer og turkopper. Om du er med på alle ukesoppdragene er du med i trekningen av hovedpremien som er et telt! Vinnerne trekkes tirsdag 18.august. 

Merker

Få gratis merker! Alle som er med på Sommeroppdraget kan bestille merke i Speiderbutikken gratis. Om du er med på Hjemmeleir kan du også bestille merke for det. Du må kun betale porto. 

Hjemmeleir

I tillegg til ukesoppdragene kan du også ha hjemmeleir! Hjemmeleiren må gjennomføres med minst én overnatting ute, på terrassen, balkongen eller inne i hengekøye, telt, gapahuk eller under åpen himmel. Du må tilberede og spise et måltid og bygge noe som en portal, benk, stol, bord eller liknende. Send inn bilde av ditt leirområde, og bestill hjemmeleirmerke. Alle som har hjemmeleir kan bestille merke og vi kårer en vinner som har den mest kreative hjemmeleiren! 

Produsert med støtte fra Gjensidigestiftelsen. 

Foto: Jiri Paur