Dette kurset er for dem født i '02-'93. 

Innhold på kurset

Dette veilederkurset vil være koblet til de nye patruljeførerkursene og er en god start for å innha den kompetansen du trenger for å være stab på patruljeførerkurs i kretsen. Kurset tar for seg veilederrollen inn mot kurs med sentrale temaer som: rollebevissthet, veilederrollen som læringsverktøy i speidersammenheng, gruppedynamikk, grenser og maktmisbruk, kommunikasjon og retorikk, lek og konkurranser. Det settes av mye tid til å ha det sosialt og moro. Kurset passer for deg som er rover eller ung leder som ønsker å bli veileder på patruljeførerkurs, eller har vært det, og ønsker å bli bedre.

Reise

Fellestransporten går 18:00 fra Oslo lufthavn fredag 2.november. Hvis du kjører eller tar buss må du være på Nordtangen til 19:00. Fellestransporten kjører tilbake til Oslo lufthavn søndag kl. 13:00 med ankomst ca. 14:00. Husk å oppgi om du ønsker fellestransport i påmeldingsskjema. Flere reisealternativer finner du her

Deltakeravgift og Frifondstøtte

Prisen på veilederkurset er 700 kr per deltaker som dekker kurs, mat og overnatting inne på Nordtangen. Reise er ikke inkludert i prisen. Hvis du skal delta på fellesbussen fra Oslo lufthavn betaler du 300 kr sammen med deltakeravgiften. Deltakeravgiften betales til 3000.16.88487 og merkes med «navn» og «veilederkurs». Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifondstøtte, vil 50% av deltakeravgiften, og opptil 50% av reiseutgiftene, bli refundert. Husk å søke Frifondstøtte og reisestøtte innen 1.mai 2019. 

Politiattest

Alle deltakere, stab og ledere som skal være med på veilederkurset må ha gyldig politiattest i orden før kurset starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Kursleder er Kristian Valen som kan nås på e-post kristian_valen92@hotmail.com. Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. 

Påmelding gjør du via forbundets sine sider