Vintertråkk arrangeres for niende gang 5.-7. mars 2021. Hvis du har vært med på Vintertråkk tidligere vet du hvor kjekt det kan være. Er det første gang i år har du noe å glede deg til.

Opplegget er det samme som for Tråkk. Patruljen planlegger og gjennomfører sin egen haik, men opplevelsen blir en annen. Været og vinterkulden krever mer av utstyret, terrenget ser annerledes ut når det er snødekt og det er viktig å øve på orientering. Veivalg er også viktig i forhold til skred, og man må tenke på å holde varmen for å unngå forfrysninger eller nedkjøling.

Det kan være lurt å være litt ekstra forberedt før en drar på tur med patruljen om vinteren. I Speiderhåndboka finner du en oversikt med tips til hva det kan være lurt å forberede seg på. Her ligger alt fra forslag til mat på tur, til leker dere kan bruke for å holde varmen.

Vintertråkkmerker selges på speiderbutikken.no

Toppbilde: Eirik Svandal Bøe

I dette heftet finner du en oversikt over aktiviteter fra gradsprogrammet som kan gjennomføres på Vintertråkk. Du finner også en liste over andre aktivitetsmerker og aktivitetsforslag i Aktivitetsbanken på våre nettsider som passer til Vintertråkk. 

Last ned:

Last ned heftet (.pdf)