Familieløype på Herdla for store og små! 
 

3.-5. mai arrangeres det vestlandsmesterskap i speiding, i den anledning inviterer vi familier til å delta i vår familieløype 5. mai.

Løypen starter 11:30 og stenger 14:00, man kan komme når det passer innenfor disse tidene og gå løypen med familien eller venner og gå løypen med spennende oppgaver og aktiviteter. Løypen går en rundt rundt et lite område, men kle dere godt og etter været, det kan blåse godt på Herdla. 

I denne løypen får barn og familier lov til å teste ut noen kjente og kjære speideraktiviteter, og får prøve seg som speidere. Det blir kjekke utfordringer for store og små, og kanskje til og med en liten premie til alle som fullfører.

For de minste er det lurt å ha med en voksen, og vi oppfordrer hele familien til å bli med. Kle dere etter været, vi er ute uansett! 

Postvaktene på løypen er fra St. Georgs gildene, dette er en gjeng som er tidligere speidere og som fortsatt hjelper grupper og kretsen med å gjennomføre diverse oppgaver og arrangementer. Se mer om Gildene på deres nettsider HER