logo_watermark_futura2018checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018logo_horisontal_futura2018
 • Ønsker du å bidra i Bjørgvin krets

  Kretsen trenger frivillige som kan gjøre ulike oppgave, som Bymanøver, ungdomsarbeid, snøhulekurs, ledertur, rydde på lageret osv. Kunne du tenke deg å være med på dette? skriv deg på i skjemaet her!

 • Bli med å lage kretsleir 2020! :D

  Er du interessert i å være med å lage kretsleir 2020? Enten du er interessert i mat, aktivitet eller sanitet, det vil være en plass til deg i kretsleirstaben 2020. Meld din interesse i skjemaet under.

 • Støtt oss med din grasrotandel!

  Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bjørgvin krets KM speider!

 • Vervemerke

  For å engasjere speiderne til å ta med en venn eller to på speidermøte, har kretsstyre laget et vervemerke. Merket kan deles ut til speidere som er flink å rekruttere nye speider til gruppe.

Design og utvikling: CoreTrek AS