Placeholder text
  • Koronavirus: Alle speiderarrangementer nasjonalt og i Bjørgvin krets er avlyst ut april

Vi følger til enhver tid Folkehelseinstituttet (FHI) sine retningslinjer og anbefalinger. Ut ifra disse retningslinjene tar vi fortløpende avgjørelser angående arrangementer. Alle nasjonale og krets kurs og arrangementer ut april er avlyst, i tillegg er enkelte kurs i mai og juni avlyst. Grupper oppfordres til å avlyse eller digitalisere alle sine speidermøter og - arrangementer ut april.

• Fredslyste

Distriktsutvalget i St. Georgsgildene i Bergen (DU) har overtatt ansvar for Fredslyset i Bergen, og har oppnevnt gildemester Linda Amundsen, som koordinator for Lyset.

• Støtt oss med din grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bjørgvin krets KM speider!

• Vervemerke

For å engasjere speiderne til å ta med en venn eller to på speidermøte, har kretsstyre laget et vervemerke. Merket kan deles ut til speidere som er flink å rekruttere nye speider til gruppe.

Design og utvikling: CoreTrek AS