Placeholder text
 • Speiding og smittevern

  Alle våre råd baserer seg på informasjon fra FHI og Helsenorge, men vi prøver på disse sidene å hjelpe dere å navigere i de aktuelle retningslinjene og reglene.Snart starter et nytt speidersemester og dere er kanskje i gang med planlegging i disse dager. Mange lurer på hvordan våren vil bli, og hvordan vi på best mulig måte kan komme igang igjen med speidermøter og turer på en trygg og forsvarlig måte, innenfor de gjeldende smittevernregler som til enhver tid gjelder.

 • TUSEN TAKK

  Vi i årets Bymanøverkomité vil gjerne takke alle dere som har hjulpet til med årets manøver. Uten deres gode hjelp, masse velvilje og raushet under avvikling av manøveren ville vi ikke kunne gjennomført. Deres innsats var avgjørende for det gode resultatet, fornøyde speidere og et kjekt arrangement.

 • Støtt oss med din grasrotandel!

  Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bjørgvin krets KM speider!

 • Vervemerke

  For å engasjere speiderne til å ta med en venn eller to på speidermøte, har kretsstyre laget et vervemerke. Merket kan deles ut til speidere som er flink å rekruttere nye speider til gruppe.

Design og utvikling: CoreTrek AS