logo_watermark_futura2018checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018logo_horisontal_futura2018
  • Jeg vil hjelpe til med Bymanøver 2019!

Kjære Leder, assistent eller Rover, Bjørgvin krets trenger din hjelp med årets Bymanøver. For at vi skal få arrangert en super manøveren er vi avhengig av dere! Det er flere ulike oppgaver som må gjøres under manøveren, se skjema her for oversikt og meld din interesse! :D Vi setter stor pris på alle som kan bidra for å få gjennomført årets Bymanøver.

• Bli med å lage kretsleir 2020! :D

Er du interessert i å være med å lage kretsleir 2020? Enten du er interessert i mat, aktivitet eller sanitet, det vil være en plass til deg i kretsleirstaben 2020. Meld din interesse i skjemaet under.

• Støtt oss med din grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bjørgvin krets KM speider!

• Vervemerke

For å engasjere speiderne til å ta med en venn eller to på speidermøte, har kretsstyre laget et vervemerke. Merket kan deles ut til speidere som er flink å rekruttere nye speider til gruppe.

Design og utvikling: CoreTrek AS