Placeholder text
 • Åpner for aktivitet i små grupper utendørs 

  Myndighetene har signalisert at utendørs fritidsaktiviteter for barn og unge så smått kan starte opp igjen så lenge smittevernreglene overholdes. Det innebærer at man skal ha god hånd- og hostehygiene, at det ikke må være mer enn fem sammen i hver gruppe, og det må være to meter mellom hver av dem.

 • Koronavirus: Alle speiderarrangementer nasjonalt og i Bjørgvin krets er avlyst ut april

  Vi følger til enhver tid Folkehelseinstituttet (FHI) sine retningslinjer og anbefalinger. Ut ifra disse retningslinjene tar vi fortløpende avgjørelser angående arrangementer. Alle nasjonale og krets kurs og arrangementer ut april er avlyst, i tillegg er enkelte kurs i mai og juni avlyst. Grupper oppfordres til å avlyse eller digitalisere alle sine speidermøter og - arrangementer ut april.

 • Støtt oss med din grasrotandel!

  Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bjørgvin krets KM speider!

 • Vervemerke

  For å engasjere speiderne til å ta med en venn eller to på speidermøte, har kretsstyre laget et vervemerke. Merket kan deles ut til speidere som er flink å rekruttere nye speider til gruppe.

Design og utvikling: CoreTrek AS